Web Camera Element CM-450W(AL)

1,300 L

Karakteristikat:

Përmbajtja e paketave 
Webcam 
Udhëzuesi i përdoruesit 
Kërkesat e sistemit 
Windows 7,8,10 Vista ose 
port USB XP (rekomandohet USB 2.0

1 in stock

Web Camera Element CM-450W(AL)

Webcam me rezolucion harduerik 640 x 480 për imazh të mprehtë, ideal për MSN / Live Messenger, Skype etj. Fotografimi i fotografive: deri në 8MPixel USB 2.0 video me cilësi të lartë për cilësi të mprehtë dhe të qetë të videos në Skype dhe YouTube Teknologjia pa shofer: nuk ka nevojë të instaloni një shofer, thjesht lidhni dhe shkoni Mikrofoni i integruar për cilësinë e shëndoshë të qartë Mbërthim vetë-rregullues për t’u bashkangjitur në ekranet LCD laptopë dhe monitorët e panelit të sheshtë ose vendosja në sipërfaqe të sheshta

Karakteristikat:

Përmbajtja e paketave 
Webcam 
Udhëzuesi i përdoruesit 
Kërkesat e sistemit 
Windows 7,8,10 Vista ose 
port USB XP (rekomandohet USB 2.0)

Web Camera Element CM-450W(AL)

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Ask us for this product to our facebook chat Here

Reviews

Ende nuk ka komente.

Bëhu i pari që shqyrton “Web Camera Element CM-450W(AL)”