Verbatim SSD Internal 128GB 2.5 SATA III

3,500 L 11%
  • Opsion ideal për azhurnimin e kompjuterit të bazuar në hard disk ose kompjuterit laptop
  • Transferim i shpejtë i të dhënave – deri në 560 MB / s të lexuar dhe deri në 535 MB / s të shkruar *
  • Teknologjia më e shpejtë 3D NAND
  • që rrjedh një kontrollues
  • Garanci  6 muaj

10 in stock

Kapaciteti:128 GB
Faktor formë:2.5 “7 mm
Shkruani Transferimin e të Dhënave të Performancës së Pritësit (ATTO):Deri në 430 MB / s
Blic:3D NAND
Shkruaj IOPS Random (4K) QD = 32 (Maks.):81,727
Vlerësimi i TBW:75TB
Konsumi i energjisë aktive të shkrimit:1280mW
Temperatura e punës:0 ° C deri 70 ° C
Lagështia:RH 90% nën 40 ° C (operacional)
Vibrimi:Frekuenca / zhvendosja 20Hz ~ 80Hz / 1.52 mm. 80Hz ~ 2000Hz / 20G frekuencë / nxitim, boshti X, Y, Z 60 minuta orientim
Garancia:Garanci 6 muaj

 

Verbatim SSD Internal 128GB 2.5 SATA III

  • Opsion ideal për azhurnimin e kompjuterit të bazuar në hard disk ose kompjuterit laptop
  • Transferim i shpejtë i të dhënave – deri në 560 MB / s të lexuar dhe deri në 535 MB / s të shkruar *
  • Teknologjia më e shpejtë 3D NAND
  • që rrjedh një kontrollues
  • Garanci  6muaj

* Shpejtësitë sekuenciale të transferimit bazuar në testimin e brendshëm duke përdorur standardin e ATTO. Performanca aktuale mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të kompjuterit pritës dhe kushteve të përdorimit. Shpejtësitë e transferimit janë të varura nga kapaciteti – shikoni fletën e specifikimit për detaje shtesë.

Verbatim SSD Internal 128GB 2.5 SATA III

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa Falas

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Për të parë te gjitha Solid State Drive at  Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight0.400 kg
Brand

Verbatim

Memorje SSD

128GB

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Verbatim SSD Internal 128GB 2.5 SATA III”