USB SOUND ADAPTER SBOX USBC-11

Original price was: 1,700 L.Current price is: 1,300 L. 24%

Përshtatësi i tingullit USB SBOX USBC-11 5.1 / 3D

Chipset:  C-Media CM108B
Ndërfaqja:  USB 2.0, USB 1.0
Përputhshmëria:  Windows 7/8 / 8.1 / 10 / Linux dhe Mac OSX 10+
Hyrja e mikrofonit: 3 , 5 mm mono
Dalja e kufjeve:  stereo 3,5 mm
Përmasa:  50 mm x 20 mm x 10 mm
Pesha:  10g
Ngjyra:  Kodi i zezë

5 in stock

SKU: USBC-11

Categories:

USB SOUND ADAPTER SBOX USBC-11

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

USB SOUND ADAPTER SBOX USBC-11
Përshtatësi i -Chipset: C-Media CM108B -Ndërfaqja

: USB 2.0, USB 1.0
-Pajtueshmëria: Windows 7/8 / 8.1 / 10 / Linux dhe Mac OSX 10+ -Hyrja e mikrofonit
: 3.5 mm mono
-Dalja e kufjes: 3 stereo, 5 mm
-Dimensioni: 50mm x 20mm x 10mm
-Pesha: 10g USB SBOX USBC-11 5.1 / 3DChipset:  C-Media CM108B

Hyrja e mikrofonit: 3 , 5 mm mon0

Dalja e kufjeve:  stereo 3,5 mm

Përmasa:  50 mm x 20 mm x 10 mm
Pesha:  10g
Ngjyra:  Kodi i zezë

Υou can also find more Ethernet PCI Adapter at  Here

Υou can also find more Video Kabell at  Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight0.40 kg
Brand

SBOX

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “USB SOUND ADAPTER SBOX USBC-11”