USB 3 HUB SBOX H-204 WHITE

600 L
Compatible with  USB 1.1, USB 2.0
Transfer rate: 480Mbps
IC: MA8601
USB ports: 4
Hot swap: YES
Color: Red
Material: ABS plastic 
Power supply: 5V/500mA (Max.) over USB
Durability: >10000 insertions

5 in stock

SKU: SBOX H-204 WHITE

Categories:

USB 3 HUB SBOX H-204 WHITE

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

USB 3 HUB SBOX H-204 WHITE
Compatible with  USB 1.1, USB 2.0
Transfer rate: 480Mbps
IC: MA8601
USB ports: 4
Hot swap: YES
Color: Red
Material: ABS plastic 
Power supply: 5V/500mA (Max.) over USB
Durability: >10000 insertions
USB 3 HUB  – shpërndarës. Numri i porteve: 4. Standardet USB të mbështetura: USB 1.1, USB 2.0, USB 1.1 të pajtueshëm, USB 2.0, Shkalla e transferimit: 480Mbps, Ndërrimi i nxehtë: PO, Materiali: ABS plastike, Furnizimi me energji elektrike: 5V / 500mA (Max.) Përmes USB , rezistencë:> 10000 depozita, E përputhshme me: Win98, ME, 2000, NT, XP, Vista, Mac OS X, Linux OS, Plug and Play, mbrojtje mbitensionale në secilin port.Ju mund të blini USB HUB në dyqanin tonë Oktouest ose porosisni në dyqanin tonë online. Për të gjetur numrin e kërkuar të USB HUB si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për USB HUB  – shpërndarës. Numri i porteve: 4 janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more USB HUB -204 at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.6 kg
Brand

SBOX

Reviews

Ende nuk ka komente.

Bëhu i pari që shqyrton “USB 3 HUB SBOX H-204 WHITE”