TP-LINK Ethernet PCI Adapter (TG-3468) v3

1,900 L
 • Ultra Fast: Adapter PCIe 10/100 / 1000Mbps azhurnoj shpejtësinë tuaj të Ethernet në Gigabit
 • Automatizimi: Zgjohuni në LAN duke mbështetur negociatat automatike dhe automatik MDI / MDIX
 • Mbështet: IEEE802.3x Kontrolli i rrjedhës për modalitetin e plotë dupleks dhe shtypjen prapa për modalitetin gjysmë të dyfishtë; Porti 4k Bytes: 1x 10/100 / 1000Mbps RJ45 Media Media
  Përputhshmëria: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP

11 in stock

SKU: TG-3468 v3

Categories:

TP-LINK Ethernet PCI Adapter (TG-3468) v3

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

TP-LINK Ethernet PCI Adapter (TG-3468) v3 ju lejon të lidhni një kompjuter desktop në një rrjet me tela me shpejtësi të lartë. Isshtë një adaptues shumë i integruar dhe me kosto efektive Gigabit Ethernet, dhe një zgjedhje e mirë për të azhurnuar rrjetin tuaj.

Karakteristikat kryesore

  • Ultra Fast: Adapter PCIe 10/100 / 1000Mbps azhurnoj shpejtësinë tuaj të Ethernet në Gigabit
   Automatizimi: Zgjohuni në LAN duke mbështetur negociatat automatike dhe automatik MDI / MDIX
   Mbështet: IEEE802.3x Kontrolli i rrjedhës për modalitetin e plotë dupleks dhe shtypjen prapa për modalitetin gjysmë të dyfishtë; Porti 4k Bytes: 1x 10/100 / 1000Mbps RJ45 Media Media
   Përputhshmëria: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP

 

Brand nameTP-Link
SeriesPCI-E
Operating SystemWindows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP
Item Weight3.52 ounces
Product Dimensions6.3 x 1.1 x 5.3 inches
Item Dimensions L x W x H6.3 x 1.1 x 5.31 inches
Voltage240 volts

 

Υou can also find more Ethernet PCI Adapter at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.6 kg
Brand

TP-LINK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TP-LINK Ethernet PCI Adapter (TG-3468) v3”