Tenda S5 5-Port Fast Ethernet Switch

1,500 L
  • IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x
  • 5*10/100M auto-negotiation RJ45 ports (Auto MDI/MDIX)
  • CDMA/CD Access Control
  • Energy Saving

2 in stock

  • Tenda S5 5-Port Fast Ethernet Switch
  • IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x
  • 5*10/100M auto-negotiation RJ45 ports (Auto MDI/MDIX)
  • CDMA/CD Access Control
  • Energy Saving
  • S5 është një ndërprerës i shpejtë me 5 porta Desktop që mbështet Auto MDI / MDIX, negociimin automatik të NWAY dhe adresimin MAC automatik / të drejtuar automatikisht.

Tenda 5-port Ethernet Switch S5 është krijuar posaçërisht për përdoruesit SOHO dhe ndërmarrjet e vogla. Me instalim të lehtë, performancë të qëndrueshme dhe shkallë të lartë të përcjelljes, ai mbështet Auto MDI / MDIX dhe automatikisht negocion mënyrën e lidhjes së portit. Përveç kësaj, gjithashtu ofrohet studimi / plakja e adresës MAC automatikisht dhe tabela e adresave 2K MAC.Pavarësisht nëse keni një biznes të vogël ose shtëpiak, dëshironi argëtimin përfundimtar të shfletimit ose të kërkoni një mënyrë inovative për të shtuar më shumë porte Ethernet në rrjetin tuaj, Tenda S5 mund të plotësojë të gjitha nevojat tuaja për të zgjeruar rrjetin tuaj me lehtësi.Këtë produkt do ta gjeni tek  Oktouest kompjuter store me çmim konkurrues.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 Për të parë te gjithe Ethernet Switch at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.4 kg
Brand

Tenda

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tenda S5 5-Port Fast Ethernet Switch”