Netis PL7600 Kit AV600 Powerline Adapter

5,800 L

Netis AV600 Powerline 300Mbps kit 2pcs, kthen instalimin tuaj elektrik ekzistues në një rrjet me shpejtësi të lartë pa tela shtesë ose duke shpuar në mur. Përshtatësit nuk kërkojnë konfigurim. Thjesht futni adaptorët tuaj në prizat tuaja të energjisë dhe mund të krijoni një rrjet në një çast.

3 in stock

SKU: AV600 Powerline

Categories:

Netis PL7600 Kit AV600 Powerline Adapter

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link
Hardware
StandardsHome Plug AV, IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Data RateUp to 600Mbps
Range300m (within the same electrical circuit)
Interfaces1*10/100MbpsEthernet port
Plug TypeEU
ButtonsGroup/Default
LED IndicationLAN,PLC
Power Supply100-240V AC
Software
Encryption128-bit AES Encryption
Operating SystemWindows (Utility for Win only)
MAC OS
Linux
Others
CertificationFCC
Operating Temperature0℃~40℃
Storage Temperature-40℃~70℃
Operating Humidity10%~90% non-condensing
Storage Humidity5%~90% non-condensing

Netis PL7600 Kit AV600 Powerline Adapter 2kit 2pcs kthen instalimin tuaj elektrik ekzistues në një rrjet me shpejtësi të lartë pa tela shtesë ose duke shpuar në mur. Përshtatësit nuk kërkojnë konfigurim. Thjesht futni adaptorët tuaj në prizat tuaja të energjisë dhe mund të krijoni një rrjet në një çast.
Porta LAN 1 * 10 / 100Mbps RJ45
HomePlug siguron shpejtësi AV deri në 600Mbps mbi telat elektrikë
Ideale për transmetim video në video, lojëra në internet dhe surfim të përgjithshëm në internet
Deri në 300 metër brenda të njëjtit qark elektrik
Vendosni një lidhje encryption 128-bit AES thjesht duke shtypur butonin Grupi
Plug & luaj gati, nuk kërkohet konfigurim
Mënyra efektive e kursimit të energjisë për të zvogëluar konsumin e energjisë deri në 80%

Υou can also find more Powerline Adapter at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.6 kg
Brand

Netis

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Netis PL7600 Kit AV600 Powerline Adapter”