Netis 300Mbps Wireless N USB Adapter (AL)

1,400 L
  • Madhësia e vogël dhe dizajni kompakt
  • Shpejtësia pa tela deri në 300Mbps
  • Antena MIMO për forcë më të fortë të sinjalit
  • Instalim pa tela me CD të Drives
  • Mbështetni mënyrat e sigurimit pa tel 64/128-bit WEP, dhe WPA2

5 in stock

Netis 300Mbps Wireless N USB Adapter (AL)

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni ne  Link

 

Brand nameNetis
ColourBLACK
Item Height18 Millimeters
Item Width13.2 Centimeters
Product Dimensions13.5 x 13.2 x 1.8 cm
Item model numberNano
Wireless Type802.11 a/b/g/n

 

1. Nëse përshtatësi Wi-Fi ndalon së punuari papritur, ju lutemi instaloni përsëri drajverin më të ri nga faqja e internetit e Netis ose azhurnoni drejtuesin e CD-së me dorë.Netis 300Mbps Wireless N USB Adapter

2. Nëse lidhja është e paqëndrueshme, ju lutemi kontrolloni fuqinë tuaj të sinjalit dhe kanalin e sinjalit.

3. Nëse e keni instaluar drejtuesin dhe futni USB në kompjuter dhe nuk ka asnjë mesazh “u gjet harduer i ri”, ju lutemi sigurohuni që keni zgjedhur drajverin e përshtatshëm të instaluar të mëparshëm të wireless dhe keni ekzekutuar procedurën e konfigurimit të windows zero, mund të gjeni procedurën e detajuar nga Microsoft website.

Kjo është çështje e njohur nga Microsoft dhe ju duhet të ekzekutoni këtë procedurë që të jeni në gjendje të vendosni njohjen e drajverit të përshtatësit nga “manual” në “auto” pasi të instaloni drajverin e dytë.

Υou can also find more Wireless N USB Adapter at  Here

Υou can also find more Video Kabell at  Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight0.3 kg
Brand

Netis

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Netis 300Mbps Wireless N USB Adapter (AL)”