Mouse White Shark GM-1602 Hannibal Red

1,500 L 12%
  • 6D dizajn ergonomik me 6 butona për produktivitet dhe efikasitet të lartë
  • Sensori i lojërave i pajisur me sensorin optik nst 704 optik, i aftë të shkojë deri në 3200dpi dhe 125 Hz shkalla e votimit
  • Kontroll saktësie rregullimi në fluturim dpi me 4 cilësime dpi 1200/1600/2400/3200 dpi
  • 7 Ngjyra të ndryshme të lehta të udhëhequra që ndryshojnë gjatë përdorimit, duke ofruar ndriçim ambiental qetësues (të bardhë, të verdhë, portokalli, të kuq, rozë, vjollcë dhe blu)

3 in stock

SKU: HANNIBAL RED

Categories:

Mouse White Shark GM-1602 Hannibal Red

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 

  • Mouse White Shark GM-1602 Hannibal Red
  • 6D dizajn ergonomik me 6 butona për produktivitet dhe efikasitet të lartë
  • Sensori i lojërave i pajisur me sensorin optik nst 704 optik, i aftë të shkojë deri në 3200dpi dhe 125 Hz shkalla e votimit
  • Kontroll saktësie rregullimi në fluturim dpi me 4 cilësime dpi 1200/1600/2400/3200 dpi
  • 7 Ngjyra të ndryshme të lehta të udhëhequra që ndryshojnë gjatë përdorimit, duke ofruar ndriçim ambiental qetësues (të bardhë, të verdhë, portokalli, të kuq, rozë, vjollcë dhe blu)

Për të gjetur numrin e kërkuar të Mouse Gaming si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten.Çmimet tona për Mouse Gaming janë  nga më të ulëtat në qytet.Gjithashtu do gjeni dhe cmime te mira dhe për shumë produkte të ndryshëme që ju nevoiten.Dërgesa në Tiranë është falas dhe transporti behet brenda 24 oreve nga momenti qe ju beni porosin online ose nga telefoni.

Υou can also find more Mouse Gaming  at  Here

Υou can also find more Video Kabell at  Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight0.400 kg
Brand

Shark

Lidhja

Usb

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mouse White Shark GM-1602 Hannibal Red”