Mouse SBOX Optical Black M-958 (AL)

600 L 30%
Mouse type: 3D
Resolution: 1000 DPI
Interface: USB 2.0
Hand orientation: Left & Right
Sensore Type: Optical
Material: ABS plastic
Cable lenght: 150cm
Color: Black
Mouse size: 114 x 63,8 x 41 mm
Weight: 61,2g

5 in stock

SKU: M-958 Black

Categories:

Mouse SBOX Optical Black M-958 (AL)

Pagesë në Dorëzim në të gjithë Shqipërinë / Dërgesa falas Brenda në Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

MOUSE SBOX M-958 Black

Specifications:

Mouse type: 3D
Resolution: 1000 DPI
Interface: USB 2.0
Hand orientation: Left & Right
Sensore Type: Optical
Material: ABS plastic
Cable lenght: 150cm
Color: Black
Mouse size: 114 x 63,8 x 41 mm
Weight: 61,2g
Mouse me tel me rezolucion 1000 DPI Lloji i Miut: Rezolucion 3D: Ndërfaqja 1000 DPI: USB 2.0. Orientimi i dorës: Lloji i sensorit majtas dhe djathtas: Materiali optik

Për të gjetur numrin e kërkuar të tipit Mouse SBOX Optical Black M-958 (AL) si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për  tipin  Mouse SBOX Optical janë  nga më të ulëtat në qytet.

Në rast se lindin probleme me një produkt në kategoritë Elektronikë dhe Kompjuterikë ose nëse besoni se keni nevojë për informacion të mëtejshëm teknik, mund të gjeni këtu një LINK të kontakteve të qendes Oktouest për të kontaktuar.

Υou can also find more Mouse Optical Wired at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.600 kg
Brand

SBOX

Lidhja

Usb

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mouse SBOX Optical Black M-958 (AL)”