Mouse Element MS-1050G Kido (AL)

1,600 L

Mouse Element MS-1050G KIDO,jan të ndjeshëm dhe depërtim për përsosmëri të shkëlqyeshme të gamerit Butonat anësore D butoni i kaloni Dpi Dizajni ergonomik. Ajo gjithashtu ofron zgjidhje 1200/1600/2400 dpi për rregullim përmes një butoni nga mënyra e vet e përdoruesit. Sidomos në lojë dhe dizajnim, është i përshtatshëm dhe i përshtatshëm.

1 in stock

SKU: MS-1050G

Categories:

Mouse Element MS-1050G KIDO

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Oktouest Code083459
ModelMS-1050G
ManufacturerELEMENT
ConnectivityUSB 2.0
WirelessNo
SensorOptical
Dpi1200-1600-2400 dpi
Buttons6
ColourBlack
Manufacturer sitewww.oktouest.al
Warranty2 years

Mouse Element MS-1050G Kindo,jan të ndjeshëm dhe depërtim për përsosmëri të shkëlqyeshme të gamerit Butonat anësore D butoni i kaloni Dpi Dizajni ergonomik.

Ajo gjithashtu ofron zgjidhje 1200/1600/2400 dpi për rregullim përmes një butoni nga mënyra e vet e përdoruesit. Sidomos në lojë dhe dizajnim, është i përshtatshëm dhe i përshtatshëm.

Për të gjetur numrin e kërkuar të Mouse Gaming si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten.Çmimet tona për Mouse Gaming janë  nga më të ulëtat në qytet.Gjithashtu do gjeni dhe cmime te mira dhe për shumë produkte të ndryshëme që ju nevoiten.Dërgesa në Tiranë është falas dhe transporti behet brenda 24 oreve nga momenti qe ju beni porosin online ose nga telefoni.

Υou can also find more Mouse Gaming  at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.9 kg
Brand

Element

Lidhja

Usb

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mouse Element MS-1050G Kido (AL)”