Modular plug crimper rj45 rj11 rj12 8p6p

1,500 L
 • TYPE:HT-568
 • Brand:FASEN
 • For crimping modular plug: RJ11/12(6P) 9.65mm FJ45(8P) 11.68mm
 • Length:190mm
 • Weight:0.27kg
 • high precision terminal crimping ,no damage of the the terminal
 • high carbon steel
 • PP handle ,save energy

6 in stock

SKU: IT-NT8P6P

Categories:

Modular plug crimper rj45 rj11 rj12 8p6p

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

 

 • TYPE:HT-568
 • Brand:FASEN
 • For crimping modular plug: RJ11/12(6P) 9.65mm FJ45(8P) 11.68mm
 • Length:190mm
 • Weight:0.27kg
 • high precision terminal crimping ,no damage of the the terminal
 • high carbon steel
 • PP handle ,save energy

Modular plug  është një linjë gjithëpërfshirëse të produkteve VDV të krijuara për të përgatitur, lidhur dhe provuar rrjetin, telefonin, CATV, teatrin shtëpiak, satelitin dhe kabllot e sigurisë për sistemet e banimit ose tregtisë.

Modular plug  është prodhuar si mjete dore me cilësi të lartë, të nivelit profesional që ofrojnë performancën, qëndrueshmërinë dhe saktësinë e nevojshme për të bërë punën e duhur.

Ne përdorim vetëm materialet me cilësi të lartë, mjeshtëri superiore dhe mbajtjen e prodhimit sa më afër shtëpisë që mundemi dhe bëjmë produkte të shkëlqyera që përputhen me kërkesat e profesionistëve që i përdorin ato çdo ditë.

Për të gjetur numrin e kërkuar të Modular plug crimper si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për Modular plug crimper rj45 rj11 rj12 8p6p  janë  nga më të ulëtat në qytet.

 

Υou can also find more  Modular plug crimper rj45 at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.6 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Modular plug crimper rj45 rj11 rj12 8p6p”