LogiLink External HDD 2.5 inch Sata (AL)

1,500 L
 • USB 2.0 interface
 • Data transfer rate up to 480Mbps
 • Plug and play
 • Hot swappable
 • Slim and portable design
 • Ultra light aluminum case
 • Supports Windows 98SE/ME/2000/2003/XP/Visa/7/8/10, Mac OS 8.6 or higher

5 in stock

LogiLink External HDD 2.5 inch Sata (AL)

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 • External USB 2.0 Harddisk enclosure
 • Suitable for 2.5″ SATA HDD
 • Max. transfer rate: 480 MBit/s
 • Power supply via USB Port
 • Housing made of high-grade aluminum
 • Hot-Plug / Plug & Play
 • No driver installation needed
 • Included: USB 2.0 connection cable and screwdriver
 • Suitable for Win10

LogiLink External HDD 2.5 inch Sata (AL) enclosure Suitable for 2.5″ SATA HDD Max. transfer rate: 480 MBit/s Power supply via USB Port Housing made of high-grade aluminum Hot-Plug / Plug & Play No driver installation needed Included: USB 2.0 connection cable + protective bag and screwdriver External aluminum case from LogiLink for installation and operation of 2.5 inch S-ATA hard drives. Standard size.

Për të gjetur numrin e kërkuar të kufjet tipit External HDD 2.5 inch Sata si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për External HDD 2.5 inch Sata  janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more External HDD 2.5 at   Here

Υou can also find more Video Kabell at  Here

Ask us for this product to our facebook chat   Here

Weight0.6 kg
Brand

Logilink

Size (inches)

2.5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LogiLink External HDD 2.5 inch Sata (AL)”