Laptop Cooling Pad Usb CP-19

1,200 L
For laptops with screen size up to: 15,6″
Fan:  140 mm ( Blue LED)
Fan Speed: 1100 +/- 10% RPM
Bearing type: Rifle
Fan life time: 40000 hrs.
Air Flow: 47,35 CFM (max)
Noise levels: 21 dBA (min)

5 in stock

SKU: sbox co-19

Categories:

Laptop Cooling Pad Usb CP-19

SAD S USBX COOLING PAD 15,6 “FAN LED BLUE 140 mm

Pad USB Calculator me lartësi të rregullueshme – kutia s
për fletoret me madhësinë e ekranit deri në: 15,6 “
Fan: 140 mm (Blue LED)
Fan Speed: 1100 RPM +/- 10%
Lloji duke: Rod
fan Lifetime : 40000 orë.
Rrjedha e ajrit: 47.35 CFM (maksimum)
Nivelet e zhurmës: 21 dBA (minuta)
Këndi: 2 pozicione
USB Pass
Tensioni nominal: DC 5V
Materiali: rrjetë metalike / plastike
Ngjyra e zezë
Dimensionet: 330 x 250 x 27 mm
Pesha : 529g

Laptop Cooling Pad Usb CP-19.Për laptopë me madhësi të ekranit deri në: 15.6 Ventilator: 140 mm (LED blu)
Shpejtësia e ventilatorit: 1100 +/- 10% në minutë / min / Lloji i sjelljes: Rod Koha e jetës së ventilatorit: 40,000 orë.Rrjedha e ajrit: 47.35 CFM (maksimumi) Nivelet e zhurmës: 21 dBA (minuta)
Për të gjetur numrin e kërkuar të Cooling Pad si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për Cooling Pad  janë  nga më të ulëtat në qytet.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Υou can also find more ALL-IN-ONE WATER COOLING at   Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Laptop Cooling Pad Usb CP-19”