Kabell SBOX USB A – RS-232 2m

1,000 L

USB M. -> RS-232 M.
Mbështet: USB 1.0, 1.1 i 2.0
Shkalla e transferimit: deri në 480 Mbps
Gjatësia e kabllove: 2m
Lidhës: 9 pin
Ipipi: CH340T
I pajtueshëm me sistemin : Windows XP / Vista / 7/8/10

8 in stock

SKU: USB-RS232

Categories:

Kabell SBOX USB A – RS-232 2m

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

 

Kabell USB A – RS-232 

USB M. -> RS-232 M.
Mbështet: USB 1.0, 1.1 i 2.0
Shkalla e transferimit: deri në 480 Mbps
Gjatësia e kabllove: 2m
Lidhës: 9 pin
Ipipi: CH340T
I pajtueshëm me sistemin : Windows XP / Vista / 7/8/10

Ndërfaqja: USB 1.1 Type A Mashkull RS-232 (9-pin), gjatësia e kabllove: 5 m
Sistemet operative të mbështetura: Windows 7 (32/64-bit) / Vista (32/64-bit) / XP (32 / 64bit) / 2000 / ME / 98SE, Mac OS 10.1 ~ 10.6.
Instaloni sesa sinjalet standarde të modemit Windows COM + RS-232; Sinjalet e të dhënave RS-232 TxD, RXD, RTS, CTS, DSR, DTR, DCD, RI, GND.
28/24 Gjurmët e kabllove për matësin AWG me shkallë të dhënash 500 kbit / s.
Instalim i thjeshtë me Plug dhe Play .Ju mund të blini Kabell SBOX USB A – RS-232 në dyqanin tonë Oktouest ose porosisni në dyqanin tonë online. Për të gjetur numrin e kërkuar të kabllove si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për Kabell USB A – RS-232  janë  nga më të ulëtat në qytet.

 

Υou can also find more  Kabell SBOX USB A – RS-232 at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.4 kg
Brand

SBOX

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kabell SBOX USB A – RS-232 2m”