Kabell HDMI M/M 3m

650 L
  • HDMI Kabell M/M 5m
  • Pagesë në Dorëzim
  • Dërgesa falas brenda në Tiranë
  • Dergesa falas mbi shumën 3.000Lek (kudo qe ndodheni)
  • Pagesë ne dorëzim / në Bankë / PayPal / Visa Card

14 in stock

SKU: HDMI A-A 3m

Categories:

Kabell HDMI M/M 3m

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 

HDMI Kabell M/M 3m një kabëll HD /me gjatësi 5m erdhi për të lidhur TV UHD tuaj në sistemin 4K për përmbajtje me të vërtetë të lartë.

Cfarë të reje siell HDMI Kabell M/M

– Rrit shkallën e transferimit të të dhënave në 18Gbps
– 4K @ 50/60, (2160p) kjo do të thotë rezolucion 4x më i lartë se 1080p / 60 video
– Deri në 32 kanale audio
– Deri 1536kHz
– Transmetimi i dyfishtë i videos në të njëjtin ekran
– Transmetimi audio me shumë përdorues (deri në 4)
– Mbështetje video 21:9
– Mbështetje  25 fps në 3D

Pershtatet me të gjitha paisjet e cdo llojë teknologjie.

KategoriaKabell
Gjatësia3m
Lidhja 1HDMI male
Lidhja 2hdmi male
LidhjaMale-Male
Tipi KabullitAV Kabell

 

  • Në Oktouest Kompjuter Store në Albania do gjeni kabell Hdmi në cmim okazion !
  • HDMI Kabell M/M 3m me performancë të lartë janë krijuar posaçërisht për të mbartur sinjale audio dhe video me shumë kanale me definicion të lartë.

Υou can also find more HDMI Kabell at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.7 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kabell HDMI M/M 3m”