Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti DDR5 4GB

23,000 L

Powered by GeForce® GTX 1050 Ti
Integrated with 4GB GDDR5 128bit memory
90mm Fan Design
Support up to 8K display @60Hz

Core Clock
Boost: 1430MHz/ Base: 1316MHz in OC Mode
Boost: 1392MHz/ Base: 1290MHz in Gaming Mode

Out of stock

Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti DDR5 4GB

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas 

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 

GPU

NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti

RAM (Memory)

4 GB RAM

Weight

1.43 lb (648.64 g)

Dimensions (L x W x H)

17.27 cm x 11.43 cm x 3.05 cm
6.8 in x 4.5 in x 1.2 in

Brand

Gigabyte

Model Number

GV-N105TD5-4GD

Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti DDR5 4GB.Nje karte grafike me nje performancë të lartë për lojrat gaming në kompjuterin tuaj.Pagesë në dorëzim dërgesa falas.

Sistemi ftohës  përmban nje ventilatorë unikë me brinjë 90 mm, një tubacione të pastër të përbërë nga bakri të përbërë, dizajnin e ventilatorve me tjerrje alternative dhe teknologjinë me prekje direkte të tubit të nxehtësisë, së bashku duke ofruar një aftësi efektive të shpërndarjes së nxehtësisë për performanca më të larta në temperatura më të ulëta.

Dizajni Alternativ i Tifozëve Spinning
Optimizoni rrjedhën e ajrit nga ventilatorët alternative të rrotullimit që zvogëlojnë turbullirën e ajrit dhe shpërndajnë në mënyrë efektive nxehtësinë.Rrjedha e ajrit është e ndarë nga buza e tifozit trekëndësh, dhe drejtohet pa probleme përmes kurbës së shiritit 3D në sipërfaqen e ventilatorit, duke rritur në mënyrë efektive rrjedhën e ajrit.

Υou can also find more Karta Grafike at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight1.9 kg
Manufacturer Graphics

Gigabyte

Graphics Card Type

Gigabyte Karta Grafike

Manufacturer Chipset VGA

Nvidia

Memory Types Graphics Cards

GDDR5

Memory-interface

128-bit

Madhësia e kujtesës

4GB

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti DDR5 4GB”