Gamepad White Shark GP-2009U Hunter

1,000 L

15 BUTONA + 2 STIKA ANALOGE
15 butona të vendosura ergonomikisht me dy shkopinj të ndryshueshëm me precizion të lartë sigurojnë përvojë optimale të lojrave.

HYNI N G GAMEPLAY
Dy motorë do t’ju zhysin plotësisht në botën virtuale të lojës.

PROJEKTIMI I LOJrave ERGONOMIKE
Formë ergonomikisht për rehati dhe kontroll gjatë seancave të gjata të lojrave.

Pajtueshmëria
Funksionon shumë mirë me lojërat më të vjetra dhe të reja për PC të pajtueshme me: sistemin operativ Windows / 95/98 / ME / 2000 / XP / Vista / 7, 8, 10.

2 in stock

SKU: White Shark GP-2009U

Categories:

Gamepad White Shark GP-2009U Hunter

Pagesë në Dorëzim në të gjithë Shqipërinë / Dërgesa falas Brenda në Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

DETAJET

15 BUTONA + 2 STIKA ANALOGE
15 butona të vendosura ergonomikisht me dy shkopinj të ndryshueshëm me precizion të lartë sigurojnë përvojë optimale të lojrave.

HYNI N G GAMEPLAY
Dy motorë do t’ju zhysin plotësisht në botën virtuale të lojës.

PROJEKTIMI I LOJrave ERGONOMIKE
Formë ergonomikisht për rehati dhe kontroll gjatë seancave të gjata të lojrave.

Pajtueshmëria
Funksionon shumë mirë me lojërat më të vjetra dhe të reja për PC të pajtueshme me: sistemin operativ Windows / 95/98 / ME / 2000 / XP / Vista / 7, 8, 10.

Për të gjetur numrin e kërkuar të tipit Gamepad White Shark GP-2009U Hunter si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për  tipin  White Shark GP-2009U  janë  nga më të ulëtat në qytet.

Në rast se lindin probleme me një produkt në kategoritë Elektronikë dhe Kompjuterikë ose nëse besoni se keni nevojë për informacion të mëtejshëm teknik, mund të gjeni këtu një LINK të kontakteve të qendes Oktouest për të kontaktuar.

Υou can also find more Mouse Optical Wired at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.800 kg
Brand

Shark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gamepad White Shark GP-2009U Hunter”