Gamepad SBOX Buetooth Controller GP-2024

3,000 L

GP-2024

SBOX Bluetooth Controller GP-2024

Gamepad Bluetooth
Përmasat: 170 mm x 120 mm x 65 mm
Pesha: 206 g
Vibrimi: Jo
Bateria: 350mAh e rimbushshme
Koha e ngarkimit: deri në 2 orë
Mbështetjet: Android 3.0+, iOS 9.3.2+
I pajtueshëm me pajisjet Android … telefona inteligjentë, tableta, TV Android
Windows PC gjithashtu mbështetet ( lidhjeg me kabllo microUSB)

3 in stock

SKU: Controller GP-2024

Categories:

Gamepad SBOX Buetooth Controller GP-2024

Pagesë në Dorëzim në të gjithë Shqipërinë / Dërgesa falas Brenda në Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

GP-2024

SBOX Bluetooth Controller GP-2024

Gamepad Bluetooth
Përmasat: 170 mm x 120 mm x 65 mm
Pesha: 206 g
Vibrimi: Jo
Bateria: 350mAh e rimbushshme
Koha e ngarkimit: deri në 2 orë
Mbështetjet: Android 3.0+, iOS 9.3.2+
I pajtueshëm me pajisjet Android … telefona inteligjentë, tableta, TV Android
Windows PC gjithashtu mbështetet ( lidhjeg me kabllo microUSB)

 

Për të gjetur numrin e kërkuar të tipit Gamepad SBOX Buetooth Controller GP-2024 kontroller si dhe të merni çmime të mira, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për  tipin  Gamepad Controller GP-2024 janë  nga më të ulëtat në qytet.

Në rast se lindin probleme me një produkt në kategoritë Elektronikë dhe Kompjuterikë ose nëse besoni se keni nevojë për informacion të mëtejshëm teknik, mund të gjeni këtu një LINK të kontakteve të qendes Oktouest për të kontaktuar.

Υou can also find more Mouse Optical Wired at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.900 kg
Brand

SBOX

Lidhja

Bluetooth

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gamepad SBOX Buetooth Controller GP-2024”