Gamepad SBOX 3in1 GP-2009 kontroller

1,600 L

GP-2009 3in1

levë për PC / PS2 / PS3

Mbështet: Portet PC, PS2 dhe PS3
USB / PS2
Dizajni ergonomik siguron rehati gjatë luajtjes

Përshkrimi : Sipërfaqja e veshur posaçërisht – për të parandaluar
rrëshqitjen e duarve , 2 kontrollues analog – shkop 360, 8 prekje analoge -kopsa të ndjeshme
dhe 4 butona dixhitalë për saktësi superiore. Funksioni i dridhjeve
, Double Shock. Gjatësia e kabllit 2m E

pajtueshme me: Barkodi Win98 / 2000 / ME / XP / Vista / Win 7 / Win8

3 in stock

SKU: GP-2009 kontroller

Categories:

Gamepad SBOX 3in1 GP-2009 kontroller

Pagesë në Dorëzim në të gjithë Shqipërinë / Dërgesa falas Brenda në Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 

GP-2009 3IN1

ikonë

GP-2009 3in1

levë për PC / PS2 / PS3

Mbështet: Portet PC, PS2 dhe PS3
USB / PS2
Dizajni ergonomik siguron rehati gjatë luajtjes

Përshkrimi : Sipërfaqja e veshur posaçërisht – për të parandaluar
rrëshqitjen e duarve , 2 kontrollues analog – shkop 360, 8 prekje analoge -kopsa të ndjeshme
dhe 4 butona dixhitalë për saktësi superiore. Funksioni i dridhjeve
, Double Shock. Gjatësia e kabllit 2m E

pajtueshme me: Barkodi Win98 / 2000 / ME / XP / Vista / Win 7 / Win8

GP – 2009 3in1 . Levë për PC / PS2 / PS3 .

 Mbështet: Portet USB / PS2 PC , PS2 dhe PS3 .

Dizajni ergonomik siguron rehati gjatë lojës

Për të gjetur numrin e kërkuar të tipit Gamepad SBOX 3in1 GP-2009 kontroller si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për  tipin  SBOX 3in1 GP-2009  janë  nga më të ulëtat në qytet.

Në rast se lindin probleme me një produkt në kategoritë Elektronikë dhe Kompjuterikë ose nëse besoni se keni nevojë për informacion të mëtejshëm teknik, mund të gjeni këtu një LINK të kontakteve të qendes Oktouest për të kontaktuar.

Υou can also find more Mouse Optical Wired at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.900 kg
Brand

SBOX

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gamepad SBOX 3in1 GP-2009 kontroller”