Game Pad White Shark Wireless GPW-2021

2,200 L

17 BUTONA + 2 STIKA ANALOG
17 butona të vendosur në mënyrë ergonomike me dy shkopinj të ndryshueshëm me precizion të lartë sigurojnë përvojën optimale të lojrave.

HYNI N G GAMEPLAY
Dy motorë do t’ju zhysin plotësisht në botën virtuale të lojës.

PROJEKTIMI I LOJrave ERGONOMIKE
Formë ergonomikisht për rehati dhe kontroll gjatë seancave të gjata të lojrave.

Pajtueshmëria
Punon shkëlqyeshëm me lojërat më të vjetra ose të reja për PC të pajtueshme me: Windows / 95/98 / ME / 2000 / XP / Vista / 7, 8, 10 sistemi operativ, Playstation 2 dhe 3. Lidhje pa tela me pajisjet Android BOX dhe Android TV.

2 in stock

SKU: GPW-2021

Categories:

 Game Pad White Shark Wireless GPW-2021

Pagesë në Dorëzim në të gjithë Shqipërinë / Dërgesa falas Brenda në Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

DETAJET

17 BUTONA + 2 STIKA ANALOG
17 butona të vendosur në mënyrë ergonomike me dy shkopinj të ndryshueshëm me precizion të lartë sigurojnë përvojën optimale të lojrave.

HYNI N G GAMEPLAY
Dy motorë do t’ju zhysin plotësisht në botën virtuale të lojës.

PROJEKTIMI I LOJrave ERGONOMIKE
Formë ergonomikisht për rehati dhe kontroll gjatë seancave të gjata të lojrave.

Pajtueshmëria
Punon shkëlqyeshëm me lojërat më të vjetra ose të reja për PC të pajtueshme me: Windows / 95/98 / ME / 2000 / XP / Vista / 7, 8, 10 sistemi operativ, Playstation 2 dhe 3. Lidhje pa tela me pajisjet Android BOX dhe Android TV.

Për të gjetur numrin e kërkuar të tipit Game Pad White Shark Wireless GPW-2021 kontroller si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për  tipin  White Shark Wireless GPW-2021 janë  nga më të ulëtat në qytet.

Në rast se lindin probleme me një produkt në kategoritë Elektronikë dhe Kompjuterikë ose nëse besoni se keni nevojë për informacion të mëtejshëm teknik, mund të gjeni këtu një LINK të kontakteve të qendes Oktouest për të kontaktuar.

Υou can also find more Mouse Optical Wired at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.900 kg
Brand

Shark

Lidhja

Wireless

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Game Pad White Shark Wireless GPW-2021”