Evga clc 120 Liquid Water Cooling RGB

11,000 L

THE EVGA CLC 120:

– 120 mm aluminum radiator for extreme cooling performance
– A 120 mm fan with Teflon nano bearings
– 74.82 CFM (MAX) & 4.04 mm H2O static pressure
– Noise Level = 16.0 dB(A) (MIN) – 39.9 dB(A) (MAX)
– Easy handling due to flexible, sleeved hoses
– Compatible with all common AMD & Intel sockets
– EVGA Flow Control software for maximum control

3 in stock

Evga clc 120 Liquid Water Cooling RGB

TECHNICAL DETAILS:

Radiator:
– Dimensions (without fan): 120 x 120 x 27 mm (W x H x D)
– Material: aluminum (painted black)

Pump / cooling block:
– Material: copper
– Lighting: RGB (logo)
– Volume: max. 20 dB (A)
– Connection: 4-pin

Fan:
– Type: 1x 120 mm
– Dimensions: 120 x 120 x 25 mm (W x H x D)
– Speed: 500 – 2,400 rpm
– Delivery volume: 74.82 CFM (MAX)
– Static pressure: 4.04 mm H2O
– Volume: 16 – 39.9 dB (A)
– Connector: 4 pin PWM

Compatibility: 
– Intel Socket: 115x, 1356, 2011 (-V3), 2066
– AMD Socket: AM2 (+), AM3 (+), AM4, TR4, FM1, FM2 (+)

Evga clc 120 Liquid Water Cooling RGB

Ka mbërritur ftohësi i CPU EVGA CLC 120 LIQUID! Ky ftohës i ri i lëngshëm nga EVGA ju jep performancë të jashtëzakonshme, zhurmë të ulët dhe kontrolle të fuqishme softuerësh.
Blloku i plotë me ujë bakri tërheq nxehtësinë nga CPU-ja juaj në radiator, ku një ventilator i dizajnuar rishtas, që paraqet kushinetat Teflon Nano, shpërndan me lehtësi nxehtësinë.
CLC 120 ofron tub premium me mëngë dhe RGB LED plotësisht të kontrolluar për të siguruar një pamje të hijshme.
Monitoroni dhe kontrolloni CLC 120 me programin e ri EVGA Flow Control, i cili ju lejon të monitoroni dhe ndryshoni shpejtësinë e pompës, kurbën e ventilatorit dhe RGB LED!
Me kontrollin e rrjedhës CLC dhe EVGA, merrni përsëri kontrollin e temperaturave tuaja me qetësi.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa Falas

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Për të parë te gjithe Cooling Water kliko Links

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.8 kg
Brand

EVGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Evga clc 120 Liquid Water Cooling RGB”