D-Link AC3150 Ultra Wi-Fi Router

35,000 L
 • Wireless AC3150 me dy bandë (2,167 Mbps në 5 GHz + 1,000 Mbps në 2.4 GHz)
 • 802.11ac Wave 2 me MU-MIMO dhe Smart SmartBeam AC të përparuar
 • SmartConnect lidh pajisjet me bandën optimale
 • Gigabit WAN dhe 4 x Gigabit LAN
 • 1 x USB 3.0 port për ndarjen e mediave

3 in stock

D-Link AC3150 Ultra Wi-Fi Router

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 • D-Link AC3150 Ultra Wi-Fi Router
 • Dual-band Wireless AC3150 (2,167 Mbps on 5 GHz + 1,000 Mbps on 2.4 GHz)
 • 802.11ac Wave 2 with MU-MIMO and Advanced AC SmartBeam
 • SmartConnect connects devices to the optimal band
 • Gigabit WAN and 4 x Gigabit LAN
 • 1 x USB 3.0 port for media sharing

 

Brand nameD-Link
Item Weight907 g
Product Dimensions10.5 x 36.7 x 26 cm
Item model numberDIR-885L/R
Wireless Type802.11a/b/g/n, 2.4 GHz Radio Frequency
Number of Ethernet Ports4
Voltage12 volts

 

Lojërat në pajisje të shumëfishta DIR-885L / R jep performancën premium për shtëpi të mëdha dhe për përdoruesit që kërkojnë shpejtësi më të shpejtë Wi-Fi për transmetim HD dhe lojëra në pajisje të shumta. Ky ruter është i mbushur me teknologjinë e fundit dhe një dizajn të mrekullueshëm që do t’i bëjë miqtë tuaj xheloz. Band dyfishtë me një goditje Sa për një ruter wireless me bandë të dyfishtë me rrymë të të dhënave 4×4 për shpejtësi të shpejtë Wi-Fi? Rrjedhat e pavarura të të dhënave dorëzohen në secilën pajisje në rrjet për shpejtësi deri në 3,167Mbps (1.000 Mbps në 2.4GHz + 2,167 Mbps në 5GHz). Performanca më e mirë për transmetimin e filmit tuaj të preferuar ose duke luajtur lojëra me miqtë tuaj.

Υou can also find more Wireless N Access Point at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight1.9 kg
Brand

D-Link

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “D-Link AC3150 Ultra Wi-Fi Router”