Cable VGA 10m Male to Male

1,800 L
  • VGA Kabell M/M 10m
  • Pagesë në Dorëzim
  • Dërgesa falas brenda në Tiranë
  • Dergesa falas mbi shumën 3.000Lek (kudo qe ndodheni)
  • Pagesë ne dorëzim / në Bankë / PayPal / Visa Card

10 in stock

SKU: VGA M/M 10m

Categories:

Cable VGA 10m Male to Male

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në    Link

 

Cable VGA 10m Male to Male është një kabell me gjatësi 10m, është krijuar për të lidhur kompjuterin me ekranin e kompjuterit  për përmbajtje me të vërtetë të lartë.

Cfarë të reje siell VGA kabell mashkull në mashkull

Cfarë është ky produktë

VGA kabell/ Mashkull në Mashkull
Gjatësia: 10m / Ngjyra: E zezë

Konstruktuar duke përdorur UL2919 aprovuar kabllot e përçimit të trefishtë mini koaksial dhe 4x 28awg 28awg, duke bërë të mundur që kjo plumb të përdoret për distanca të gjera.

Për dallim prej shumë kabllove SVGA, ky plumb është kabllovik plotësisht, d.m.th të gjitha 15 kunjat janë të pranishëm dhe të lidhur. Kjo mundëson që ky plumb të përdoret si për monitorët standardë ashtu edhe për LCD-të me ekran të gjerë që mund të kërkojnë lidhje DDC (Display Data Channel).

Kabell  cmimi i lire ne tregë cilësia eshte shumë e lartë,
Triple e mbrojtur me bishtalec, fletë metalike dhe tela kullimi

Përshtatet me të gjitha paisjet e cdo lloj teknologjie.

KategoriaKabell
Lidhja 1VGA
Lidhja 2VGA
LidhjaVGA-VGA M/M 10M
Lloji i kabllitAdaptor
NgjyraE zezë

 

Në Oktouest Kompjuter Store në Shqipëri do të gjeni kabell VGA në cmim okazion !

VGA Kabell M/M është një kabell me gjatësi 10m, është krijuar për të lidhur Kompjuterin me ekranin e kompjuterit  për përmbajtje me të vërtetë të lartë.

Υou can also find more VGA Kabell at   Here

Υou can also find more Video Kabell at   Here

Ask us for this product to our facebook chat   Here

Weight0.600 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cable VGA 10m Male to Male”