CABLE SBOX HDMI DVI M/M 2M

1,000 L

HDMI-DVI-2

Kabllo SBOX, HDMI – DVI, M/M

HDMI M – DVI (24 + 1) M
Rezolucioni: 1920 x 1080 pikselë
Diametri i jashtëm i kabllos [mm]: 6
Gjatësia e kabllos [m]: 2
Lidhësit: 24K të veshur me ar.
AWG: 30

10 in stock

SKU: HDMI-DVI-

Categories:

CABLE SBOX HDMI DVI M/M 2M

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

HDMI-DVI-2

CABLE SBOX HDMI DVI M/M 2M

Kabllo SBOX, HDMI – DVI, M/M, me pastërti shumë të lartë të materialit dhe me interferencë minimale.
HDMI M – DVI (24 + 1) M
Rezolucioni: 1920 x 1080 pikselë
Diametri i jashtëm i kabllos [mm]: 6
Gjatësia e kabllos [m]: 2
Lidhësit: 24K të veshur me ar.
AWG: 30
Υou can also find more  Kabell HDMI – MINI DISPLAY PORT M/M at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.900 kg
Brand

SBOX

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CABLE SBOX HDMI DVI M/M 2M”