Adapter VGA Male to DVI female

490 L
  • 100% markë e re dhe Performanca e testuar
    • Ngjyra: E bardha
    • Përshtatës VGA mashkull në DVI femër
    • Gold Plated Plug Connectors

10 in stock

SKU: VGA-DVI M-F

Categories:

Adapter VGA Male to DVI female

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

AdAdapter VGA Male to DVI female adapter VGA male në DVI female, Adapteri VGA male në DVI female ka një lidhës VGA (mashkull) nga njëra anë dhe një lidhës DVI (femër) nga ana tjetër. Ky përshtatës mund të përdoret për të lidhur daljen VGA në pajisjen tuaj në një kabllo VGA më të gjatë për t’u lidhur me PC ose TV-Plasma.

Cfarë të reje sjell VGA male to DVI fëmale

Cfarë është ky produkt ?

Lidh një ekran dixhital DVI-D ose DVI-I në një pajisje me një dalje të ekranit VGA
Lejon që kabllot VGA të lidhen me një pajisje me një input DVI-D ose DVI-I

KategoriaPërshtatës
Lidhja 1VGA (Mashkull)
Lidhja 2DVI (Femër)
LidhjaVGA >DVI
Lloji i kabllitAdaptor
NgjyraE bardhë
ConnectorsGold plated

 

Në Oktouest Kompjuter Store në Shqipëri do të gjeni Adapter pershtates në cmim okazion !

Adapter VGA Male ne DVI female ka një lidhës VGA (mashkull) nga njëra anë dhe një lidhës DVI (femër) nga ana tjetër.Ky përshtatës mund të përdoret për të lidhur daljen VGA në pajisjet tuaja në një kabell VGA më të gjatë për t’u lidhur me  PC ose TV-Plasma.

Shënim: Ky kabllo është për lidhjen e një pajisjeje me VGA  në një pajisje me DVI, ajo do të transmetojë vetëm Video dixhitale pasi DVI nuk mbështet Audio Digital.

Υou can also find more VGA male to DVI fëmale at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.4 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adapter VGA Male to DVI female”