Adapter VGA Female to DVI Male

490 L

100% markë e re dhe Performanca e testuar
• Ngjyra: E bardha
• Përshtatës VGA femër në DVI mashkull
• Gold Plated Plug Connectors

11 in stock

SKU: VGA-DVI F-M

Categories:

Adapter VGA Female to DVI Male

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Adapter VGA female në DVI male, Adapteri VGA female në DVI Male ka një lidhës VGA (Femër) nga njëra anë dhe një lidhës DVI (Mashkull) nga ana tjetër. Ky përshtatës mund të përdoret për të lidhur daljen VGA në pajisjen tuaj në një kabllo VGA më të gjatë për t’u lidhur me PC ose TV-Plasma.

Cfarë të reje sjell VGA  female to DVI male

Cfarë është ky produkt ?

Features

Lidh një ekran dixhital DVI-D ose DVI-I në një pajisje me një dalje të ekranit VGA
Lejon që kabllot VGA të lidhen me një pajisje me një input DVI-D ose DVI-I

KategoriaPërshtatës
Lidhja 1VGA (Femër)
Lidhja 2DVI (Mashkull)
LidhjaVGA >DVI
Lloji i kabllitAdaptor
NgjyraE bardhë
ConnectorsGold plated

 

  • Në Oktouest Kompjuter Store në Shqipëri do të gjeni Adapter pershtates në cmim okazion !
  • Adapteri VGA female në DVI Male ka një lidhës VGA (Femër) nga njëra anë dhe një lidhës DVI (Mashkull)   nga ana tjetër.Ky përshtatës mund të përdoret për të lidhur daljen VGA në pajisjet tuaja në një kabell VGA më të gjatë për t’u lidhur me  PC ose TV-Plasma.
  • Shënim: Ky kabllo është për lidhjen e një pajisjeje me VGA  në një pajisje me DVI, ajo do të transmetojë vetëm Video dixhitale pasi DVI nuk mbështet Audio Digital.

Υou can also find more VGA female to DVI male at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.4 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adapter VGA Female to DVI Male”