Wf2220 300mbps Wireless N Access Point

3,400 L

Me teknologjinë e përparuar të Amplifikatorëve të Fuqisë së Lartë dhe Amplifikatorin e Zhurmës së Ulët, N AP pa tel 300Mbps siguron mbulim të fuqishëm Wi-Fi që depërton lehtësisht në mure dhe pengesa Wi-Fi për të siguruar mbulim Wi-Fi në zona të vështira për t’u arritur.
Me butonin Turbo, ju lehtë mund të përmirësoni fuqinë e sinjalit për ruterin. Duke shtypur butonin Turbo për 1 sekondë, LED Turbo do të kthehet nga blu në të kuqe, atëherë WF2220 do të punojë në modalitetin e fuqisë së lartë për të rritur sinjalin në intervalin maksimal.

4 in stock

Wf2220 300mbps Wireless N Access Point

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 

Wireless
StandardsIEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Signal RateUp to 300Mbps
Frequency Range2.4-2.4835GHz
Transmit Power23dBm(MAX)
Data Transfer Rates802.11n:
40MHz(300Mbps, 270Mbps, 240Mbps, 180Mbps, 120Mbps, 90Mbps, 60Mbps, 30Mbps)
20MHz (144Mbps, 130Mbps, 115Mbps, 86Mbps, 57Mbps, 43Mbps, 28Mbps, 14Mbps) (Auto-Sense)
801.11g:
(54Mbps, 48Mbps, 36Mbps, 24Mbps, 18Mbps, 12Mbps, 11Mbps, 9Mbps, 6Mbps)
802.11b:
(11Mbps,9Mbps, 6Mbps, 5.5Mbps, 2Mbps, 1Mbps)
Wireless ModesAP, Repeater,WDS, Multi-SSID(VLAN)
Wireless Security64/128-bit WEP,
WPA-PSK/WPA2-PSK (TKIP/AES)
SSID Broadcast Enable/Disable
Wireless MAC Filtering

 

Wf2220 300mbps Wireless N Access Point, ofron hyrje në internet pa tel me distanca të gjata, me performancë të lartë në zona të mëdha. Ju siguron mënyra të shumta pa tel duke përfshirë AP, Repeater, WDS, Multi-SSID, për konfigurimin dhe vendosjen fleksibile të rrjetit pa tel. Gjithashtu, me butonin Turbo, ju lehtë mund të kontrolloni fuqinë e transmetimit. Nën modalitetin e energjisë së lartë, do të shijoni përvojë shumë më të mirë të rrjetit në shtëpi të mëdha, zyra me shumë kate ose depo.

Υou can also find more Wireless N Access Point at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.6 kg
Brand

Netis

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wf2220 300mbps Wireless N Access Point”