TeamGroup Elite 4GB DDR3-1600MHz

3,940 L

Product Dimensions 133.4 x 30 mm
CL-tRCD-tRP-tRAS DDR3 1600: CL11-11-11-28
Capacity 4GB
Data transfer bandwidth DDR3 1600: 12,800MB/s (PC3 12,800)
Heat Sink No
Working voltage 1.5V

11 in stock

SKU: TED34G1600C1101

Categories:

TeamGroup Elite 4GB DDR3-1600MHz

Pikat kryesore

  • Kapaciteti: 4 GB
  • Shpejtësia: DDR3L-1600MHz
  • Vonesa e CAS: CL11
  • Gjerësia e bandës: PC3-12800
  • Tensioni: 1.35V
  • Garancia e jetës së grupit të ekipit

përshkrim i produktit

Ofron frekuencë të ndryshme dhe përzgjedhje të kapaciteteve

Për familjen TEAMGROUP Inc. TEAMGROUP Inc, TEAMGROUP Inc., insiston në miratimin e IC-ve me cilësi të lartë, përveç proceseve të rrepta të prodhimit dhe prodhimit së bashku me procedurat e rrepta të provës. Gjithashtu, rregullimi JEDEC (KINTSHILLI ENGINEERING E BASHKUARA ELEKTRONIKE E BASHKUARA) ndiqet në prodhim. TEAM ELITE DDR3 1866 është një model standard me 240 pin, që funksionon me një tension prej 1.5 volt për të arritur kursimin e energjisë dhe energjisë elektrike dhe për të përmbushur rregulloren e mbrojtjes së mjedisit. Për më tepër, TEAM ELITE siguron zgjedhje të ndryshme të frekuencës dhe kapaciteteve për të përmbushur nivele të ndryshme të kërkesave të konsumatorëve në përdorim.

TeamGroup Elite 4GB DDR3-1600MHz

Specifikim

Dimensionet e produkteve133.4 x 30 mm
Latiteti i CASDDR3L: CL11-11-11-28
Dendësia e DRAM256×8
Bandwidth i transferimit të të dhënaveDDR3L 1600:  12,800MB / s (PC3 12.800)
Lavaman për ngrohjejo
kapacitet4GB
Tensioni i testuar1.35V
garanciGaranci e perjetshme

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa Falas

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Për të parë te gjitha  Memory Ram  kliko  Links

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.6 kg
Brand

TeamGrup

Memory Size Ram

4GB

Tipi memorjes

DDR3

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TeamGroup Elite 4GB DDR3-1600MHz”