Razer Kraken Tournament Gaming Headset

12,000 L
 • Kontrollet e plota audio: Ndizni zërin hapësinor thx për të rritur zhytjen, kontrolloni nivelin e vëllimit dhe të basit, dhe madje konfiguroni ekuilibrin e lojës / bisedës
 • Audio hapësinore Thx: Krijimi i thellësisë reale duke simuluar tingullin pozitivisht të saktë në një sferë 360 shkallë për një përvojë më të natyrshme dhe të gjallë, të disponueshme me sinapsin më të butë
 • Bilanci i lojërave / bisedave: Akordimi midis lojës dhe audios së bisedës për përzierjen e përsosur të zhytjes dhe komunikimit
 • Drejtues të personalizuar 50 mm shoferë: Ofron një peizazh të gjerë, nga hapa delikate që kërcasin pas teje deri tek shpërthimet klimaterike

2 in stock

SKU: Razer Kraken Tournament

Categories:

MarkaRazer
modelRZ04-02051100-R3M1
Emri i modelitKraken
Viti i modelit2018
Pesha e sendit408 g
Dimensionet e produkteve17.2 x 19.3 x 9,8 cm
Numri i modelit të artikullitRZ04-02051100-R3M1
Përbërësit e përfshirëkufje
tension1.5 volt
Bateritë e përfshirajo
Kërkohen baterijo
Lloji i lidhësitWired
Ka fokus automatikjo
Përfshinë Adapterin ACjo
Mbështet teknologjinë Bluetoothpo
Butonat e programueshëmjo
  • Razer Kraken Tournament Gaming Headset
  • Kontrollet e plota audio: Ndizni zërin hapësinor thx për të rritur zhytjen, kontrolloni nivelin e vëllimit dhe të basit, dhe madje konfiguroni ekuilibrin e lojës / bisedës
  • Audio hapësinore Thx: Krijimi i thellësisë reale duke simuluar tingullin pozitivisht të saktë në një sferë 360 shkallë për një përvojë më të natyrshme dhe të gjallë, të disponueshme me sinapsin më të butë
  • Bilanci i lojërave / bisedave: Akordimi midis lojës dhe audios së bisedës për përzierjen e përsosur të zhytjes dhe komunikimit
  • Drejtues të personalizuar 50 mm shoferë: Ofron një peizazh të gjerë, nga hapa delikate që kërcasin pas teje deri tek shpërthimet klimaterike
  • Jastëkë ftohës të infektuar me xhel: Reduktoni ndërtimin e nxehtësisë, ndërsa një leckë e butë dhe kombinimi prej lëkure sigurojnë rehati dhe izolim të zërit, në mënyrë që të shijoni lojrat për orë të tëra

Razer Kraken Tournament Gaming Headset

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight0.900 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Razer Kraken Tournament Gaming Headset”