LG Monitor 20MK400H-B

12,900 L
 • 20″ FHD (1920×1080) TN Display
 • AMD FreeSync™ Technology
 • Dynamic Action Sync
 • Black Stabilizer
 • On Screen Control
 • Smart Energy Saving

4 in stock

SKU: 20MK400H-B

Categories:

LG Monitor 20MK400H-B

 • 20″ FHD (1920×1080) TN Display
 • AMD FreeSync™ Technology
 • Dynamic Action Sync
 • Black Stabilizer
 • On Screen Control
 • Smart Energy Saving
Ju jeni përpara monitorit tuaj për orë të tëra në fund. Bëni maksimumin e kohës tuaj, me një monitor LG Full HD LED. Qartësia e rezolucionit të pixel 1080p është një ndryshues i lojërave. Ta themi thjesht, gjithçka duket më e detajuar se HD standa

Reagon më shpejt në veprim

Modaliteti i Sinkronizimit të Veprimit Dinamik ju lejon të reagoni menjëherë ndaj kundërshtarëve tuaj dhe t’i sulmoni ata pa ndonjë vonesë në ekran. Ai sinkronizon shqisat tuaja me skena në kohë reale në lojëra me hapa të shpejtë duke minimizuar vonesën e hyrjes.

Stabilizuesi i zi
Armiqtë nuk kanë ku të fshihen

Stabilizuesi i Zi ju jep qartësi vizuale të plotë, madje edhe në lojëra ku kaloni shumë kohë në errësirë. Ai sinkronizon dhe ndriçon zonat më të errëta, në mënyrë që të gjeni armiq të fshehur në hije dhe të qëlloni së pari

Global_20MK400H_2018_Feature_01_ReaderMode_D_08032018

ENERGJI STAR®
Monitoruesit e çertifikuar të ENERGY STAR meet plotësojnë kërkesa të rrepta të efikasitetit të energjisë të përcaktuara nga Agjensia e SHBA për Mbrojtjen e Mjedisit në mënyrat On, Sleep and Off. Mesatarisht, monitorët që kanë fituar ENERGY STAR® janë 25% më të efektshëm të energjisë se sa opsionet standarde.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa Falas

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Për të parë te gjithe Monitoret kliko Links

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight2 kg
Brand

LG

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LG Monitor 20MK400H-B”