Laptop Samsung R730 Series

16,000 L

Windows 10
Samsung R730-JS01FR Notebook: Samsung R730-JS01FR
Processor: Intel Pentium Dual Core T4400
Memory Ram 3 GB
Hard Disk 250GB
Graphics Adapter: NVIDIA GeForce 310M
Display: 17.30 inch, 16:9, 1600 x 900 pixels
Weight: 2.9kg

Out of stock

SKU: Samsung R730

Categories:

Laptop Samsung R730 Series

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Laptop Samsung R730 Series

Laptopi shoqerohet me karikus.Canete laptopi dhe nje Mause dhurate.

USED

Samsung R730-JS01FR

Specifications
Windows 10
Samsung R730-JS01FR Notebook: Samsung R730-JS01FR
Processor: Intel Pentium Dual Core T4400
Memory Ram 3 GB
Hard Disk 250GB
Graphics Adapter: NVIDIA GeForce 310M
Display: 17.30 inch, 16:9, 1600 x 900 pixels
Weight: 2.9kg

Weight2.900 kg
Brand

Samsung

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Laptop Samsung R730 Series”