Kingston Value RAM 4GB DDR3-1333MHz

4,500 L

Linja e re e KINGSTON KVR13N9S8 / 4 është një zgjedhje e besueshme, duke kombinuar cilësi të lartë dhe performancë të lartë në RAM me një frekuencë prej 1333MHz.

3 in stock

SKU: KVR13N9S8/4

Categories:

Warranty2 vjete
Memory TypeDDR3
Memory capacity4 GB
CAS LatencyCL9
Type of MemorySDRAM
Operating frequency1333MHz
Operating voltage1.50V
Additional FeaturesScheduled Cas Latency 9-8-7-6

 

Kingston Value RAM 4GB DDR3-1333MHz

Kingston Value RAM 4GB DDR3-1333MHz,Linja e re e KINGSTON KVR13N9S8 / 4 është një zgjedhje e besueshme, duke kombinuar cilësi të lartë dhe performancë të lartë në RAM me një frekuencë prej 1333MHz.reputacionin e tij në kujtesën e performancës që shkëlqen në situatat më të kërkuara të informatikës: lojëra ekstreme dhe ambiente të përpunimit të transaksioneve të larta. Ka shpejtësi memorie 1333MHz dhe është tension i ulët, që funksionon me vetëm 1.5 volt.

Për të gjetur numrin e kërkuar të Memory Ram si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për Memory Ram  janë  nga më të ulëtat në qytet.Grupi i shërbimit në Oktouest dhe cdo pjestar i grupit, përpiqet që të ofrojë tek klientët tanë shërbim të shpejtë, informacion rreth produkteve, garancinë e produktit. mënyrën e pagesës dhe pjesën e servisit.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Υou can also find more ALL-IN-ONE Memory Ram at  Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.400 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kingston Value RAM 4GB DDR3-1333MHz”