Kingston Datatraveler USB flash G3 4GB

500 L

High quality construction and distinctive design

5 in stock

SKU: USB G3

Categories:

Kingston Datatraveler USB flash G3 4GB

The Kingston 4GB DataTraveler Generation 3 (G3) USB 2.0 is a durable 4GB flash memory drive for use with both Macintosh and PC computers. It may be used to transfer files from one platform to another, or to carry files and small applications on a continuing basis. Having no moving parts, flash drives are exceptionally durable and reliable for years of use. White and gray design.

  • 4GB
  • Convenient – sturdy loop supports most key rings
  • Simple – just plug into a USB port
  • Practical – cap protects the USB plug
  • Customizable – co-logo program available
  • Kingston Datatraveler USB flash G3 4GB

Shitësi më i mirë i Kingston është këtu! DataTraveler Generation 3 (G3) e besueshme është ideale për dokumentet, muzikën, videoklipet dhe fotot tuaja të preferuara, të cilat mund të ruhen dhe rikthehen në një blic. Shtë një përshtatje e përsosur për zyrën, shtëpinë, shkollën dhe kudo ku udhëtoni. Një kapak i ndërtuar mirë mbron prizën USB dhe të dhënat tuaja. Ruajtje portative që mbart traditën e cilësisë Kingston. Karakteristikat: Kapaciteti: 4 GB. Lloji i ndërfaqes: USB me shpejtësi të lartë. Shpejtësia e leximit: 10MB / s Shpejtësia e Shkrimit: 5MB / s Dimensionet: 65.68mm x 10.66mm x 22.37mm. Përputhshmëria: Windows 7,

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa Falas

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Për të parë te gjitha USB MEMORY STICKS kliko  Links

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.4 kg
Brand

Kingston

Capacity-usb

4GB

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kingston Datatraveler USB flash G3 4GB”