Kabull interneti FTP Cat6e 20m

1,200 L
 • Kabell rrjeti me gjatesi 20 metra
 • Kabelli eshte i tipit CAT6 FTP ,CCAG
 • Rezistent ndaj kushteve atmosferike,per perdorim te jashtem.
 • Ofron shpejtesi ne transferimin e te dhenave 10/100/1000 Mbps
 • Me ngjyre blu

Out of stock

SKU: FTP cat6e-20m

Categories:

Kabull interneti FTP Cat6e 20m

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 • Kabull interneti FTP Cat6e 20m
 • Kabelli eshte i tipit CAT6 FTP ,CCAG
 • Rezistent ndaj kushteve atmosferike,per perdorim te jashtem.
 • Ofron shpejtesi ne transferimin e te dhenave 10/100/1000 Mbps
 • Me ngjyre blu
 • Kabell rrjeti FTP që mbrohet nga ndërhyrjet elektromagnetike të jashtme. Kablloja e rrjetit përdoret për të lidhur pajisje të ndryshme me p.sh. një ruter ose ndërprerës.
 • Ky kabllo mbështet shpejtësinë deri në 10 Gb / s. Teknologjia CAT6e mbështet deri në 10,000 Mbit / s ku kabllo bakri ndihmon në ofrimin e karakteristikave superiore të transmetimit. Relaksimi fleksibël i tendosjes ju lejon të shmangni prishjen e kabllove ndërsa kontaktet e hedhjes lejojnë që kablloja t’i rezistojë përdorimit intensiv.
 • Për të gjetur numrin e kërkuar të Kabellit tipit FTP CAT6  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kabell CAT6 FTP  janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more Kabull interneti FTP Cat6e  at  Here

Υou can also find more Video Kabell at  Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight0.2 kg
Tipi Kabullit

FTP Cat6e

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kabull interneti FTP Cat6e 20m”