Kabell USB-20-TYPEC-2 M/M 2M

350 L

CABLE SBOX USB 2.0 A. -> TYPE-C M/M 2M

USB Type-C 2.0
Lenght: 2m
Transfer rate: Up to 480 Mbps
USB Type-C plug dimension: 8.3 mm x  2.5 mm
Lifetime: >10000 times (connect/disconnect)
Bar Code: 0616320537678

12 in stock

SKU: USB-20-TYPEC-2

Categories:

Kabell USB-20-TYPEC-2 M/M 2M

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

 

Kabell USB-20-TYPEC-2 M/M 2M

USB Type-C 2.0
Lenght: 2m
Transfer rate: Up to 480 Mbps
USB Type-C plug dimension: 8.3 mm x  2.5 mm
Lifetime: >10000 times (connect/disconnect)
Bar Code: 0616320537678

Lidhni pajisjet e aktivizuara me USB Type-C (MacBook, Chromebook Pixel, Galaxy Note 7, etj.) Me pajisje standarde USB të tipit A të aktivizuar (laptopë, hard disk, banka energjetike, karikues të murit / makinës, etj.)
Ideale për karikimin dhe fuqizimin e pajisjeve të aktivizuara me USB Type-C, si dhe për sinkronizimin e të dhënave, fotove dhe muzikës; Porti Type-C është gjysma e gjerësisë dhe një e treta lartësia e një lidhjeje USB-A standarde (pak më e madhe në krahasim me portet Lightning ose Micro-USB)
Dizajni i kthyeshëm – futni lehtësisht lidhësin Type-C në çdo pajisje të aktivizuar me Type-C (nuk ka rëndësi se cila anë është ngritur)Leckë e qëndrueshme e fijeve e najlonit të endur siguron mbrojtje, forcë dhe fleksibilitet; shtresa e shtuar e mbrojtjes për qëndrueshmëri të përmirësuar dhe zvogëlim të fërkimit; kabllot janë testuar në përkulje 95-shkallë 5.000 herë.

 

Υou can also find more  USB-20-TYPEC-2 at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.4 kg
Brand

SBOX

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kabell USB-20-TYPEC-2 M/M 2M”