Kabell SBOX HDMI – DISPLAY PORT M/M

1,700 L

HDMI M -> DisplayPort M
Materiale shumë të larta të pastërtisë
Rezolucioni: 1920 x 1080
Gjerësia e bandës: 5Gbps
Diametri: 6 mm
Lidhësa: të veshura me ar
Gjatësia e kabllove: 2m
AWG: 30
Ndërhyrje minimale

7 in stock

SKU: HDMI-DP-2

Categories:

Kabell SBOX HDMI – DISPLAY PORT M/M

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

HDMI M -> DisplayPort M
Materiale shumë të larta të pastërtisë
Rezolucioni: 1920 x 1080
Gjerësia e bandës: 5Gbps
Diametri: 6 mm
Lidhësa: të veshura me ar
Gjatësia e kabllove: 2m
AWG: 30
Ndërhyrje minimale

Kablloja DP në HDMI është krijuar për të lidhur një PC të aktivizuar nga DisplayPort me një monitor, HDTV ose një projektor me portën HDMI
Displayport në kabllon HDMI HDTV sync audio dhe video njëkohësisht nga kompjuteri juaj në HDTV. Mund të mbështesë gjithashtu dy lloje të mënyrave për nevoja të ndryshme: mënyra e pasqyrës mund ta paraqesë përmbajtjen në një ekran më të madh; ndërsa mënyra e shtrirjes mund të arrijë funksionimin e dy monitorëve
Rezolutë Utra HD 4K: Kablloja DP HDMI mbështet rezolucione video deri në 3840 × 2160 dhe aparat audio të përsosur pa tela për kanalet dixhitale të pakompresuar 7.1, 5.1 ose 2.
Plug dhe Play, nuk kërkohet instalim i shoferit. Thjesht luajeni atë dhe ju mund të shijoni filmat dhe lojërat tuaja. Rezolucion 1080P @ 60Hz, vizion 3D

 

Υou can also find more  Kabell  HDMI – DISPLAY PORT M/M at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.4 kg
Brand

SBOX

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kabell SBOX HDMI – DISPLAY PORT M/M”