Kabell SBOX DP-DVI M/M 2M

1,700 L

Porta e ekranit M -> DVI (24 + 1) M
Rezolucioni: 1920 x 1080 @ 60Hz
Lidhësa: të praruar prej ari
Gjatësia e kabllove: 2m
Ngjyra: E zezë

10 in stock

SKU: Dp-DVI-2

Categories:

Kabell SBOX DP-DVI M/M 2M

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

 

Kabell SBOX DP-DVI M/M 2M

Porta e ekranit M -> DVI (24 + 1) M
Rezolucioni: 1920 x 1080 @ 60Hz
Lidhësa: të praruar prej ari
Gjatësia e kabllove: 2m
Ngjyra: E zezë

Ky kabell Display Port në DVI kabell ju lejon të lidhni një ekran të aftë DVI me një kartë / burim video të Display Port. Për definicion të lartë, video gjithë-dixhitale në formë të pastër dixhitale që duket më e mira, ky kabllo me qëndrueshmëri të përmirësuar dhe transferim të sinjalizuar të optimizuar ofron një përvojë të jashtëzakonshme video me definicion të lartë. Të gjitha kabllot tona Display Port janë prodhuar duke përdorur përbërës me cilësi të lartë për transferimin maksimal të sinjalit dhe rezistencën ndaj korrozionit, së bashku me mbrojtjen me një densitet të lartë, me shtresa të trefishtë për refuzim të shkëlqyeshëm të ndërhyrjes.

20 Pin Display Port Mashkull në 24 + 1 Pin Single Link DVI-D Mashkull
Mbrojtja e trefishtë zvogëlon ndërhyrjen, zhurmën dhe shtrembërimin
Transferim i përmirësuar i sinjalit me tel bakri të shkallës së lartë pa oksigjen
Lidhës rezistent ndaj korrozionit të krijuar për përçueshmëri maksimale dhe humbje të ulët të sinjalit
Mbështet rezolutat e lidhjeve të vetme DVI deri në 1920 x 1200

 

Υou can also find more  Kabell  DP-DVI M/M 2M at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.4 kg
Brand

SBOX

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kabell SBOX DP-DVI M/M 2M”