Kabell Ethernet Ftp Cat5e 20m

1,000 L

67 in stock

SKU: cat5e ftp 20m

Categories:

Kabell Ethernet Ftp Cat5e 20m

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

  • Kabell interneti me gjatesi 20 metra
  • Kabelli eshte i tipit CAT5 FTP ,CCAG
  • Rezistent ndaj kushteve atmosferike,per perdorim te jashtem.
  • Ofron shpejtesi ne transferimin e te dhenave 10/100/1000 Mbps
  • Me ngjyre gri
Kabell Ethernet Ftp Cat5e 20m. është një kabell rrjeti që mbrohet nga ndërhyrjet elektromagnetike të jashtme për t’u përdorur në rrjete kompjuterike profesionale. Shtresa mbrojtëse e bërë nga fletë alumini lejon të minimizojë kryqëzimin dhe ndërhyrjen në mjedisin e jashtëm.Specifikimi i kategorisë 5e FTP kabllove të strukturuara për rrjetet kompjuterike siç është Ethernet, dhe përdoret gjithashtu për të mbartur shumë sinjale të tjera si shërbime themelore zanore, unaza shenjash dhe ATM (me deri në 155 Mbit / s, në distanca të shkurtra)
Për të gjetur numrin e kërkuar të Kabllove FTP Cat5e si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kabell CAT5 FTP  janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more Kabell rrjeti FTP Cat5e at  Here

Υou can also find more Video Kabell at  Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight0.900 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kabell Ethernet Ftp Cat5e 20m”