Headphone Logilink HS0001

1,300 L
 • Microphone type: 9mm x 7mm
 • Impedance: maximum 2.2K
 • Sensitivity: -58db+/-2dB (0db-1vv/pa)
 • Directivity: Omni-directional
 • S/N ratio: more than 60dB
 • Sensitivity reduction: within-3dB at 1.5V
 • Microphone frequency: 30Hz-16000Hz
 • Speaker: 30mm
 • Sensitivity: 98dB SP.L at 1KHz
 • Speaker frequency: 20Hz-20000Hz
 • Impedance: 32ohms
 • Cold length: about 1.8m
 • Connection: 3.5 stereo plugs x 2
 • With volume control and microphone
 • Color: Black

Out of stock

SKU: Logilink HS0001

Categories:

Headphone Logilink HS0001

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Në Oktouest Kompjuter Store do gjeni Kufje Headphone Logilink HS0001 në cmim okazion !

 • Microphone type: 9mm x 7mm
 • Impedance: maximum 2.2K
 • Sensitivity: -58db+/-2dB (0db-1vv/pa)
 • Directivity: Omni-directional
 • S/N ratio: more than 60dB
 • Sensitivity reduction: within-3dB at 1.5V
 • Microphone frequency: 30Hz-16000Hz
 • Speaker: 30mm
 • Sensitivity: 98dB SP.L at 1KHz
 • Speaker frequency: 20Hz-20000Hz
 • Impedance: 32ohms
 • Cold length: about 1.8m
 • Connection: 3.5 stereo plugs x 2
 • With volume control and microphone
 • Color: Black

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve informacionin më të mirë të mundshëm për ofertën e kufjeve  në tregun Shqiptar.

Ju mund të gjeni lehtësisht produktin që dëshironi për kategorinë kufjeve, nuk keni pse të bredhni nga një faqe në faqe tjetër për kufjet Intex, gjithçka është në një vend.

Për të gjetur numrin e kërkuar të kufjet tipit Kufje Headphone Logilink HS0001 si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kufjet tipit Headphone Standard AP-850SB  janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more Kufje Headphone at    Here

Υou can also find more Video Kabell at  Here

Ask us for this product to our facebook chat   Here

Weight0.9 kg
Brand

Logilink

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Headphone Logilink HS0001”