Gigabyte GTX 1050 Ti Windforce OC 4GB

25,800 L
 • Powered by GeForce® GTX 1050 Ti
 • Integrated with 4GB GDDR5 128bit memory
 • WINDFORCE 2X with Blade Fan Design
 • Protection Back Plate
 • Core
 • Boost: 1468 MHz/ Base: 1354 MHz in OC Mode
 • Boost: 1442 MHz/ Base: 1328 MHz in Gaming

5 in stock

Gigabyte GTX 1050 Ti Windforce OC 4GB

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas 

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 • Powered by GeForce® GTX 1050 Ti
 • Integrated with 4GB GDDR5 128bit memory
 • WINDFORCE 2X with Blade Fan Design
 • Protection Back Plate
 • Core
 • Boost: 1468 MHz/ Base: 1354 MHz in OC Mode
 • Boost: 1442 MHz/ Base: 1328 MHz in Gaming

Gigabyte GTX 1050 Ti Windforce OC 4GB.Nje karte grafike me nje performancë të lartë për lojrat gaming në kompjuterin tuaj.Pagesë në dorëzim dërgesa falas.

Sistemi ftohës WINDFORCE 2X përmban dy ventilatorë unikë me brinjë 90 mm, një tubacione të pastër të përbërë nga bakri të përbërë, dizajnin e ventilatorve me tjerrje alternative dhe teknologjinë me prekje direkte të tubit të nxehtësisë, së bashku duke ofruar një aftësi efektive të shpërndarjes së nxehtësisë për performanca më të larta në temperatura më të ulëta.

Dizajni Alternativ i Tifozëve Spinning
Optimizoni rrjedhën e ajrit nga ventilatorët alternative të rrotullimit që zvogëlojnë turbullirën e ajrit dhe shpërndajnë në mënyrë efektive nxehtësinë.Rrjedha e ajrit është e ndarë nga buza e tifozit trekëndësh, dhe drejtohet pa probleme përmes kurbës së shiritit 3D në sipërfaqen e ventilatorit, duke rritur në mënyrë efektive rrjedhën e ajrit.

Υou can also find more Karta Grafike at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight1.9 kg
Manufacturer Graphics

Gigabyte

Graphics Card Type

Gigabyte Karta Grafike

Manufacturer Chipset VGA

Nvidia

Memory Types Graphics Cards

GDDR5

Memory-interface

128-bit

Madhësia e kujtesës

4GB

Reviews

Ende nuk ka komente.

Bëhu i pari që shqyrton “Gigabyte GTX 1050 Ti Windforce OC 4GB”