Gamepad SBOX GP-709 USB PC No Shock

Original price was: 800 L.Current price is: 600 L. 25%

GP-709

Supports: PC
USB 2.0 port
Ergonomic design provides comfort while playing

Description
: The surface of specially coated – to prevent hand slippage.
Cable length 2 m

Compatible with: Win98/2000/ME/XP/Vista/Win 7/Win8

10 in stock

SKU: GP-709

Categories:

Gamepad SBOX GP709 USB PC No Shock

Pagesë në Dorëzim në të gjithë Shqipërinë / Dërgesa falas Brenda në Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 

Gamepad SBOX GP709 USB PC No Shock.Mbështet: Porta PC USB 2.0. Dizajni ergonomik siguron rehati gjatë lojës. Përshkrimi: Sipërfaqja e veshur posaçërisht – për të parandaluar rrëshqitjen e duarve.

Compatible with: Win98/2000/ME/XP/Vista/Win 7/Win8

Supports: PC
USB 2.0 port
Ergonomic design provides comfort while playing

Description: The surface of specially coated – to prevent hand slippage.
Cable length 2 m

Për të gjetur numrin e kërkuar të tipit SBOX GP-709 USB PC si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për  tipin  SBOX GP-709 USB PC janë  nga më të ulëtat në qytet.

Në rast se lindin probleme me një produkt në kategoritë Elektronikë dhe Kompjuterikë ose nëse besoni se keni nevojë për informacion të mëtejshëm teknik, mund të gjeni këtu një LINK të kontakteve të qendes Oktouest për të kontaktuar.

Υou can also find more Mouse Optical Wired at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.900 kg
Brand

SBOX

Lidhja

Usb

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gamepad SBOX GP-709 USB PC No Shock”