D-Link DAP-2020 Wireless N Access Point

3,900 L
  • Një port LAN 10 / 100BASE-TX Ethernet
  • Wireless: WLAN 802.11b / g / n
  • Shkalla e transferimit deri në 300 Mbps (2.4 GHz)
  • Me 7 mënyra të ndryshme operimi, të konfigurueshme për aplikacione të ndryshme wireless
  • Kriptimi WEP 64/128-bit, WPA / WPA2 dhe WPS për të mbrojtur rrjetin tuaj dhe të dhënat celulare

4 in stock

D-Link DAP-2020 Wireless N Access Point

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 

TypeDAP-2020/E Wireless N 300 Access Point
Wi-Fi frequency band2.4 GHz
Wi-Fi speed 2.4 GHz300 Mbps
Wi-Fi transmission rate (max.)300 Mbps
Antenna type2x removable
No. of LAN ports1 x
Wi-Fi standardIEEE802.11b , IEEE802.11g , IEEE802.11n
Network functionsAccess Point
Wireless Client
Bridge , Bridge with AP
Repeaters (range extender)
WISP client router
WISP repeater
Power supply (LOV)via mains adapter
Width147.5 mm

 

D-Link DAP-2020 Wireless N Access Point lejon biznesin tuaj të krijojë një rrjet wireless të sigurt dhe të menaxhueshëm. Mënyra të shumta operacionale, mjetet e menaxhimit të rrjetit dhe veçoritë e sigurisë u japin administratorëve të rrjetit mundësi më fleksibël të vendosjes.

Të sigurt. Praktike. Fleksibël.
Ju lehtë mund të vendosni një rrjet të sigurt dhe mirë të verwaltbares. Disa mënyra operimi, mjete për menaxhimin e rrjetit dhe veçoritë e sigurisë ofrojnë më shumë fleksibilitet.

Mbroni WLAN-in tuaj
Me Konfigurimin e Mbrojtur Wi-Fi (WPS), vendosni shpejt WLAN tuaj me siguri.
Standardet aktuale të sigurisë WLAN garantojnë trafikimin e të dhënave pa tela të koduar dhe të sigurt.

Disa mënyra funksionimi

Ju mund ta konfiguroni DAP-2020 me shtatë mënyra funksionimi sipas kërkesave të tyre personale WLAN:

Modaliteti i pikës së hyrjes
Në modalitetin “Access Point”, pajisja funksionon si një pikë qendrore e lidhjes për përdoruesit pa tel. Ky është sfera më e zakonshme e funksionimit të një Pike hyrjeje.

Mënyrat e urës
Mënyra “Ura”, dy rrjete përmes WLAN mund të lidhen me njëra-tjetrën, ndërsa pajisja në modalitetin “Ura me AP” në të njëjtën kohë si një qendër WLAN dhe vepron si urë.

Në modalitetin WLAN-klient, DAP-2020 me një tjetër pikë aksesi

Υou can also find more Wireless N Access Point at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.6 kg
Brand

D-Link

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “D-Link DAP-2020 Wireless N Access Point”