Arctic Alpine 64 GT CPU Cooler

1,300 L

The Alpine 64 GT Makes Your
Office or Home PC Quiet
Are you suffering from increasing noise of your dusty and ageing stock cooler?
Or are you a system builder who needs a price competitive yet quiet cooler for mainstream PCs?
The Alpine 64 GT is your choice – quiet, efficient and quickly installed!

4 in stock

SKU: Alpine 64 GT

Categories:

Technical Spec for CPU Cooler Arctic Alpine 64 GT

Kombinimi i elikes me zhurmë të ulët dhe mbajtëses së patentuar të ventilatorit e bën Alpine 64 GT praktikisht të heshtur edhe me shpejtësinë e plotë të ventilatorit.

Çfarë të reje sjell Arctic Alpine 64 GT CPU Cooler

Overall Dimension100X84X64mm
Fan Dimension80mm
Net Weight295g
Bearing TypeHydro Bearing
Rated Voltage12VDC
Operating Voltage0.16 A / 12 V DC
Started Voltage0.16 A / 12 V DC
Power Input1.56 Watts
Fan Speed500 – 2,000 RPM (Controlled by PWM)
Max. Air Flow25.6 CFM / 41 m³/h
Noise0.25 Sone @ 2,000 RPM

Compatibility For Arctic Alpine 64 GT

 

Intel Socket

115111501155115620662011(-3)1366775

 

AMD Socket

sTR4AM4AM3(+)AM2(+)AM1FM2(+)FM1
++++++

 

  • Falë kontrollit PWM, shpejtësia e të dy ventilatorve përshtatet sipas temperaturës së GPU dhe kështu niveli i zhurmës mbetet në minimumin absolut që e cilëson atë si një ftohës të heshtur. Klikoni këtu për të parë se si mund të ndryshohen cilësimet e kontrollit PWM sipas performancës tuaj dhe preferencës së zhurmës.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

You can find more infromation for Alpine 64 GT at  This Link

Also you can  find more CPU COOLER at Here

Weight0.9 kg
Brand

Arctic

Socket

AMD Cpu Fans

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arctic Alpine 64 GT CPU Cooler”