Corsair Value Select 4GB DDR4-2133MHz

5,500 L
  • Type: 4GB DDR4
  • 2133MHz
  • 288pin DIMM

5 in stock

SKU: CMV4GXM1A2133C15

Categories:

SPECIFICATIONS
BrandCorsair
ModelCMV4GX4M1A2133C15
SeriesValue Select
Memory Size4GB Kit (4GBx1)
SPD Latency15-15-15-36
SPD Speed2133MHz
SPD Voltage1.2V
Speed RatingPC4-17000 (2133MHz)
Tested Latency15-15-15-36
Tested Speed2133MHz
Tested Voltage1.2V
Fan IncludedNo
Memory TypeDDR4
Package Memory FormatDIMM
Package Memory Pin288
Warranty Information

 

  • Corsair Value Select 4GB DDR4-2133MHz
  • Corsair Value Select 4GB DDR4-2133MHz.Corsair Memory Moduli ndërtoi reputacionin e tij në kujtesën e performancës që shkëlqen në situatat më të kërkuara të informatikës: lojëra ekstreme dhe ambiente të përpunimit të transaksioneve të larta. Ka shpejtësi memorie 2133MHz dhe është tension i ulët, që funksionon me vetëm 1.2 volt.
  • Për të gjetur numrin e kërkuar të Memory Ram si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për Memory Ram  janë  nga më të ulëtat në qytet.Grupi i shërbimit në Oktouest dhe cdo pjestar i grupit, përpiqet që të ofrojë tek klientët tanë shërbim të shpejtë, informacion rreth produkteve, garancinë e produktit. mënyrën e pagesës dhe pjesën e servisit.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Υou can also find more ALL-IN-ONE Memory Ram at  Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.4 kg
Brand

Corsair

Memory Size Ram

4GB

Tipi memorjes

DDR4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Corsair Value Select 4GB DDR4-2133MHz”