Cooling Pad intex IT CP07

Original price was: 1,000 L.Current price is: 800 L. 20%

– Material: ABS plastics
– Dimension: 280x270x40mm
– Bearing type: sleeve bearing
– Rated voltage: 5V
– Rated current: 0.23A
– Fan speed: 700 R.P.M.
– Power input: 1.15W
– Power: USB

5 in stock

SKU: IT CP-07

Categories:

Features:

  • Intex IT CP07 Laptop Cooling Pad.Ftohës Laptopi shitet në internet me çmim të ulët në Oktouest store!
  • Cooling Pad me performancë të lartë jan krijuar posaçërisht për të mbajtur laptopin tuaj që mos te nxehet.
  • Dizajni i vemtilatorit me zhurmë shumë e ulët dhe funksioni super ftohës i nxehtësisë .Dizajni i ekranit të gjerë të sipërfaqes, i cili përmirëson aftësinë e funksionit të ftohjes .

Notebook Cooling Pad INTEX model IT-CP07
– Material: ABS plastics
– Dimension: 280x270x40mm
– Bearing type: sleeve bearing
– Rated voltage: 5V
– Rated current: 0.23A
– Fan speed: 700 R.P.M.
– Power input: 1.15W
– Power: USB

BrandIntex
Item Weight259 g
Package Dimensions31.2 x 29 x 4.2 cm
Item part number8902956041736

 

 

 

 

 

 

Cooling Pad intex IT CP07 ABS mbajtësi plastik 135 mm Fan 700 RPM Shpejtësia e Fanit Mënyra e Fuqisë së Fanit: USB Specifikimet Teknike të Tapësirës së Ftohjes së Intex IT CP07  SPECIFIKIMET Materiali ABS Dimensioni plastik 270x225x70mm Lloji i mënyrës së mbajtjes Tensioni me vlera 5V vlerësuar me tanishme 0.23A Dimensioni i tifozit 135 mm Fan Speed 700RRM Inputi i energjisë 1.15W Modaliteti i energjisë USB.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Υou can also find more ALL-IN-ONE WATERCOOLING at  Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight1.9 kg
Brand

Intex

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cooling Pad intex IT CP07”