Cat5 FTP Kabell Rrjeti 15m

700 L
  • Kabell interneti me gjatesi 15 metra
  • Kabelli eshte i tipit CAT5 FTP ,CCAG
  • Rezistent ndaj kushteve atmosferike,per perdorim te jashtem.
  • Ofron shpejtesi ne transferimin e te dhenave 10/100/1000 Mbps
  • Me ngjyre gri

55 in stock

SKU: Kabell cat5 ftp 15m

Categories:

Cat5 FTP Kabell Rrjeti 15m

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

  • Kabell interneti me gjatesi 15 metra
  • Kabelli eshte i tipit CAT5 FTP ,CCAG
  • Rezistent ndaj kushteve atmosferike,per perdorim te jashtem.
  • Ofron shpejtesi ne transferimin e te dhenave 10/100/1000 Mbps
  • Me ngjyre gri
Cat5 FTP Kabell Rrjeti 15m. është një kabell rrjeti që mbrohet nga ndërhyrjet elektromagnetike të jashtme për t’u përdorur në rrjete kompjuterike profesionale. Shtresa mbrojtëse e bërë nga fletë alumini lejon të minimizojë kryqëzimin dhe ndërhyrjen në mjedisin e jashtëm. Specifikimi i kategorisë 5e FTP kabllove të strukturuara për rrjetet kompjuterike siç është Ethernet, dhe përdoret gjithashtu për të mbartur shumë sinjale të tjera si shërbime themelore zanore, unaza shenjash dhe ATM (me deri në 155 Mbit / s, në distanca të shkurtra)..Për të gjetur numrin e kërkuar të Kabllove FTP Cat5e si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kabell CAT5 FTP  janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more Kabull rrjeti FTP Cat5e at  Here

Υou can also find more Video Kabell at  Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cat5 FTP Kabell Rrjeti 15m”