CABLE RF M/F 10M SBOX

1,000 L

CABLE RF M/F 10M SBOX

Product type: R/F Cable

HQ Coaxial RF TV cable

Cable length: 10m

Color: White

Ohms: 75

15 in stock

SKU: CABLE RF M/F 10M

Categories:

CABLE RF M/F 10M SBOX

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

CABLE RF M/F 10M SBOX

Product type: R/F Cable

HQ Coaxial RF TV cable

Cable length: 10m

Color: White

Ohms: 75

Për të gjetur numrin e kërkuar të kabullit tipit RF M/F 10M SBOX  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kabullin tipit RF M/F 10M SBOX janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more RF M/F 10M SBOX at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.800 kg
Brand

SBOX

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CABLE RF M/F 10M SBOX”