Black Foot White Shark Mouse+Pad (AL)

1,800 L 19%
Mouse type: 6D – 6 buttons
Chipset: Pixart 3168
Sensor type: Optical IR LED
Resolution: 800 / 1200 / 2400 / 3200
Acceleration: 10G
Lifespan: Over 3 million
Lighting: LED 4 colors
Finish: Rubber coating
Interface: USB 2.0
Cable length: 1,5m PVC
Dimensions (mm): 130 x 66 x 42 mm
Weight: 135g
Color: Black
Material: Plastic

Black Foot White Shark Mouse+Pad (AL)

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 

Black Foot White Shark Mouse+Pad (AL)

6D DESIGN
Ergonomic design with 6-buttons for superior productivity and efficiency.

PIXART GAMING SENSOR
Equipped with the Pixart 3168 optical sensor, capable of up to 3200DPI.

ON-THE-FLY DPI ADJUSTMENT
Precision control with 4 DPI settings 800/1600/2400/3200 DPI

ILLUMINATION 
LED illumination in 4 colors.

RUBBER COATING
Improves grip preventing your fingers from sliding and slipping.

PLUG AND PLAY
Simple to use just “plug and play”. No additional software or firmware required.

 

MOUSEPAD:

COMPATIBLE WITH MOST COMPUTER MICE
To use with your existing setup.

SKID-PROOF BOTTOM
Makes sure that your mouse is the only thing that moves.

ROLL-UP DESIGN
Provides easy portability.

DIMENSIONS AND WEIGHT
295 x 210 x 2 mm, 85g

MATERIAL
Cotton + Rubber

 

Për të gjetur numrin e kërkuar të Mouse Gaming si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten.Çmimet tona për Mouse Gaming janë  nga më të ulëtat në qytet.Gjithashtu do gjeni dhe cmime te mira dhe për shumë produkte të ndryshëme që ju nevoiten.Dërgesa në Tiranë është falas dhe transporti behet brenda 24 oreve nga momenti qe ju beni porosin online ose nga telefoni.

Υou can also find more Mouse Gaming  at  Here

Υou can also find more Video Kabell at  Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight0.800 kg
Brand

Shark

Lidhja

Usb

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Black Foot White Shark Mouse+Pad (AL)”