Barebone Bundle Intel G1610 Mid Tower

25,000 L
  • Baredone Bundle
  • Intel Celeron Dual Core G1610 Processor
  • Motherboard  ASRock H61-VG4
  • 2GB DDR3 1333Mhz Memory Ram
  • Cases Supercase Micro ATX Tower
  • Psu 450W ATX Power Supply

2 in stock

SKU: MBB-G1610CPU

Categories:

Barebone Bundle Intel G1610 Mid Tower

Processor

DescriptionIntel Celeron Dual Core G1610 Processor

 

Memory

Description2GB DDR3 1333MHz Memory

 

Case

DescriptionSuper Case Mid Tower
ColourBlack

 

Power Supply

Description 450Watt Power supply
Wattage / Rating450Watt

 

Motherboard

DescriptionMotherboard  ASRock H61-VG4
Socket1155

 

 

Barebone Bundle Intel G1610 Mid Tower

Barebone Bundle Intel G1610 Mid Tower, është një  sistem që  përbëhet nga:  Super Case Mid Tower, Power Supply 450W, Memory ram 2GB DDR3 1333Mhz, Motherboard  ASRock H61-VG4, Processor Intel Celeron Dual Core G1610 . Nuk ka në sistem hard disk dhe DVD-RW Optical Drive.

Në rastë se ju keni një kompjuter jo aktiv dhe doni të perdorni pjeset qe keni, ose keni një Hard-Disk ose SSD tuajin, me blerjen e kësaj pakete zgjidhni problemin tuaj. Vendosni Hard-diskun ose SSD e kompjuterit tuaj tek kjo paketë, DVD-RW Optical Drive nuk është e nevojshme mund ta formatoni dhe me USB Memory Sticks dhe ju do te keni nje kompjuter te ri. Te gjitha pjesët e përmendura në fillim, janë të montuara në sistem. Të vecuar keni fishin që do vendosni Hard-Diskun  ose SSD dhe fishin  e DVD-RW Optical Drive.Brenda në kuti ndodhen edhe vidat e montimit.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa Falas

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 Për të parë te gjitha Barebone Bundle intel Mid Tower at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight10 kg
Brand

Oktouest

Socket

Intel Socket 1155

Tipi memorjes

DDR3

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barebone Bundle Intel G1610 Mid Tower”